Behandlingar

Läs mer om mina behandlingar och boka en behandling redan idag!

Behandlingar

Läs mer och boka en behandling

Klassisk massage

Svensk klassisk massage är avslappnande för både kropp & själ. Boka 60 minuter för hela kroppen eller vill du bara ha en del av kroppen tex rygg och nacke kan 30 minuter räcka.

Klassisk massage 60 minuter – 650 kr

Klassisk massage 30 minuter – 450 kr

Behandlande massage

Den behandlande massagen går mer på djupet och släpper på spänningar och triggerpunkter i musklerna med hjälp av pressur och töjningar. Du kan även få tips och råd på stretchövningar du kan göra hemma  själv mellan behandlingarna.

Första gången man bokar behandlande massage eller revolving rekommenderar jag att man bokar minst 75 minuter så man i lugn och ro hinner gå igenom vilka delar av kroppen som behöver behandlas.

Behandlande massage 60 min — 650 kr

Behandlande massage 75 min – 750 kr

Behandlande massage 90 min – 900 kr

Taktil behandling

Taktil behandling. Är en mycket avslappnande behandling där man slappnar av på djupet. Den utförs med lugna och jämna strykningar på en kroppsdel i taget medans man ligger nerbäddad på bänken. Effektiv när man behöver kommer ner i varv och släppa allt man har omkring sig för en stund.

Taktil behandling  75 minuter – 750 kr

Revolving/myofasciell behandling

Revolving är en myofasciell teknik där man arbetar med att lösgöra fascian (hinnan runt muskeln) så att man återskapar möjligheten till rörelse genom att bryta negativa rörelsemönster.

Jag börjar med att scanna av hela kroppen och kanske göra några muskeltester för att hitta ev. obalanser och spänningar i musklerna. Därefter börjar jag att behandla de områden där spänningar och låsningar finns. Behandlingen utförs med vax istället för olja med långsamma drag över musklerna och fasciaslingorna för att få kroppen att själv släppa på spänningarna. Behandlingen upplevs ofta väldigt avslappnande och behaglig.

Första gången man bokar behandlande massage eller revolving rekommenderar jag att man bokar minst 75 minuter så man i lugn och ro hinner gå igenom vilka delar av kroppen som behöver behandlas.

Revolving/myofasciell behandling 60 minuter – 650 kr

Revolving/myofasciell behandling 75 minuter – 750 kr

Revolving/myofasciell behandling 90 minuter – 900 kr

Käkledsbehandling

Har man ofta huvudvärk, spända leder i käkarna och gnisslar tänderna då kan en behandling av käklederna avhjälpa dessa problem. Då behandlas käkmuskulaturen både på utsidan och inuti munnen. Nacke och hals behandlas också då man ofta har spänningar där med.

För tillfället utför jag inte denna behandling. Avvaktar och ser hur Coronan utvecklar sig.

Kontakt

14 + 14 =